maanantai 20. heinäkuuta 2009

Virroilla oleva projektifeissi. Jussi etsii tietään kosteikkolabyrintistä. Jotkut kohdat oli täysin kuivia, jotkut hieman kosteita ja osa sitten lätäköllä. Feissin alla on kaikkia näitä ja kuten kuvasta pikkusen näkyy, sinne on rakennettu kohtalaisesti jopa tanssilattiaa muistuttava rakennelma. Kyllä siihen kelpasi putoilla... :-)

Kuvassa työstön alla "Honk Honk!" -niminen hieno reitti. Nimi liittyy parisuhdehistoriaan, ei siitä sen enempää, sisäpiirijuttu :-)) Vaikeutta seisten joku 7A+/7B ja istuen varmaan plussan hankalampi. Sen oikealta puolelta lähtee hyvin vierekkäinen linja, mutta aikalailla se käyttänee ihan eri otteita. Nimeltään se on luonnollisestikin "Tuut Tuut!"

Mun pään kohdalla oikealle kaatava hyvin slouppaava ramppilinja on nimeltään The Swamp Thing 7A+. Kuvan vasemmassa reunassa on toistaiseksi vain seisomalähdetty The Return of The Swamp Thing 6C. Istuen mokoma on reilusti yli seiskan sekin. Erinomainen projektipaikka siis mulle, jihuu!

2 kommenttia:

Hermanni kirjoitti...

hienon näköönen feissi. Pitää varmaan joskus sun kans tuonne eksyä.

Jolli kirjoitti...

kyllä mä ajattelin siellä vielä tänä vuonna käyrä. hyvää kiveekin se on. yhtä muuvia väänsin 3h eikä kamalasti tuntunu sormissa :)