sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Perjantaina Hinkkasen Juhan kanssa Haukkavuorella projektoimassa Veri vetää itään -reittiä, 8a. Mentiin alhaalta doggaillen ja kattellen ja kyllä siihen taas tuntuman sai, vaikken lupauksista huolimatta oo KERTAAKAAN siellä käynyt. Sen verran kuuma oli ilma, ettei ollut aikomustakaan ottaa siihen mitään vakavampaa yrkkää ees yläköydellä, mutta se alun hankaluus oli kyllä hilkun enempi hallinnassa kuin viime syksynä. Kattellaan :)

Sunnuntaina Kerimäellä, mukana Tommi K, Jukka H ja Jouni K. Kokeilin Vares-reittiä (7c/+) kerran. Tuntuihan se pirun raskaalta, mutta kunhan saa hieman mukavamman kelin (eilen oli +26 C), saan sen ekan kruksin paljon paremmin haltuun. Sen verran fyysinen rykäsy se on, etten jaksanu lähteä siinä helteessä uudelleen rämpimään, kun aurinkokin siihen jo löysi. Mentävissä, mutta vaatii kyllä työstöä. Hieno reitti!

Kokeilin myös aikani kuluksi yläköydessä vanhaa tuttua Vertigoa (7b) ja se meni kyllä helposti, vaikka pari kertaa roikuin köydessä. Sen verran heikkoa on köysikunto tällä hetkellä, etten halunnut hulluna hapotella vielä. Näin jälkeenpäin ajateltuna siinä ois kyllä voinut ottaa muutaman toiston ihan vaan treeninä. Jotenkin se keli vaan houkutti enemmän kattelemaan muiden kiipeilyä :)

Ei kommentteja: