torstai 2. heinäkuuta 2009

Long time no sea.

Kävin viikon verran Kreikassa, mutten saanut YHTÄÄN reittiä kiivettyä. Eipä saanut Jukkakaan... vaikka näin fotogeenisenä iloitteleekin.


Toki tähän saattoi vaikuttaa, ettei ollut mukana kiipeilykamaa kuin muutama alan julkaisu. Perheloma Törmien kanssa siis. Oikein hauska reissu, kiitos vaan! Eipä oikeastaan ollut sen kummempia hinkuja kiivetä, vaikka Kalymnoksen naapurissa Kosilla lojuttiinkin. Sen verran lämmin oli ja muistot viime vuoden tuskista Ramin kanssa (juu Rami ei ollut se suurin tuska, vaan se lämpö) laittoi mielen ihan suosiolla ajattelemaan uimista ja muuta vastaavaa puuhaa. Hillittömän kivaa!

Aegean meren suurin vesipuisto Lido Waterpark helli meitä pariinkin otteeseen ja muutoinkin tuli vietettyä ihan rehellistä aurinkolomaa. En edes muista koska viimeksi, kun ei toi lojuminen oo oikein koskaan kuulunut harrastuksiin. Ainoo treeniksi laskettava oli kai tunti tennistä ja sitten ehkä 7 minsan täysvauhtinen juoksu, että ehdin nippanappa Mastiharin bussiin.

Tarkoitus oli tavata Hinkkasen Juha, joka oli paremman puoliskonsa kanssa kiertelemässä Kreikkaa ja olivat Kalymnokselta tulossa tarkoituksenaan lentää kotiin Kosilta. Juu Juhakaan ei kuulemma kiivennyt lainkaan... mikä laittaa kyllä hieman epäilemään tätä porukan motivaatiota koko hommaan!!! . Sopivasti polut risteytyi, että ehti pari tuntia höpöttelemään ja nappaamaan palan paikallista sekä kiinteänä (taramosaláta ja kolokithokeftédes) että nestemäisenä (Mythos ja frappé) ravinteena. Kiitos vielä Juhalle tarjoilusta!

Sen verran sain kuitenkin sormia kuluteltua ihan alkumatkasta, että pysähdyin Liljendalissa Mervin ja Jussin mennessä syömään. Koko matkan Kouvolan jälkeen oli sadellut ja pahalta pahalta näytti. Kuitenkin alakivi näytti Mistyn puolelta melko kuivalta, joten tunnin ehdin siinä venkoilla ennenkuin alkoi satamaan uudelleen. Monia ameriikan poikien kiipeilyleffoja lainatakseni: "I had only few minutes to send as the rain was coming and I had to leave for plane anyway... but I was syked!!!" ...Just joo... No, kuitenkin tuloksena Misty ja Gaylord sekä uusinta Petsopastaan, which is nice... Kuva vanhasta arkistosta ihan vaan sen takia, kun on niiiin hassulla mutkalla iso mies. Jolly can be Happy and Gay at the same time :-))

...

Hyviä uutisia myös navettani kauneimmalta jäseneltä, Roosalta Sveitsistä, missä tyttö oli laittanut muikunruodoille (Andy, Jarkko, Kuutti) kunnolla kampoihin tikkaamalla la 27.6. mennessä neljä 7C:n boulderia! Upee suoritus, kun ei ollut juuri sen tasosia alkanut yritelläkään kuin vasta Sveitsin osion lopuilla. Seuraavaksi menevät naruttelemaan Ceuseen.

Ei kommentteja: