perjantai 17. heinäkuuta 2009

Tiistaina Vaasa. Pitää alkaa ottaan ton pitkätukka-Villen asenteesta enemmän mallia :) Ukko toppas hienosti Überhänkin 7B ja Apinan raivon 7A parin helpomman ohessa. Itekin sain Überhänkkiin erittäin hyvät fiilikset nyt. Se toka pitkä muuvi tuotti mulle aiemmin hieman movement trigger -hankaluuksia, mutta nyt tiedän jo miten se mulla tulee meneen. Aika kasassa siinä olen, mutta näillä mennään. Illalla Seinäjoelle palatessa päivän vääntelymäärään nähden hämmästyttävän hyvin sujunut 20 sarjan sormilautatreeni. Kummaa...

Keskiviikkona aamulla Isokyrö ja Harjavaras-poikkari meni muutaman yrityksen jälkeen. Todella makee reitti ja pituutta noin 30 muuvia. Tykkään kyllä poikkareista! Tulee hienoja muuveja yleensä paljon jne. Tollaset hapollisemmat on aika lähellä sydäntä myös. Ne on kuitenkin enemmän reittejä kuin blokkeja.

Janin poikkari 7A, Santavuori, Kurikka.

Torstaina Jukan kanssa Kurikassa tarkastamassa kuntoa ja viime vuoden ihmeelliseen itkemiseen nähden sujui oikein hyvin. Pari nemesistä tokalla ja uutena tikkinä tosi hieno nega TV 6C+, ehkä jopa 7A. Video tulossa by Jukka Scorsese.

Jukka osoitti päivän lopuksi hämmentävää innostusta Janin poikkariin (7A:n nurkilla) ja melkein sai sen vedettyä ekalla, kun videokin oli päällä. Siihen kruksikulmaan se kuitenkin stoppas...kuten itelläkin. Ois pitänyt vaivautua ees hieman muistelemaan mitä siinä sitten taas pitikään tehdä. Sen verran siinä jo hapottelee, ettei oo varaa kauheesti mokailla.

Sama Jukka-ukko esitti perin ihmeellisiä otteita illan viimeisellä Mellanfolk 6B -reitillä. Meinas tulla flash, mutta sitten... Mitä ihmettä tapahtui? Bensa loppui täysin tai jotain, mutta muutoin niin sulavasti ja runollisen kauniisti liikahtelevasta, väkivahvasta nuorukaisesta tuli heikkouttaan itkevä ja jäätelöä, shoppailua ja sohvaa kaipaava hylkiö. Ei mennyt eka muuvi millään, mikä suuresti laittoi epäilemään ilmassa olevan jotain kummallista hiekkasäkkipölyä. No, olihan siinä jo 3 h väännetty alle. Mutta... ei selkeestikään pitäis boulder-miehen ruveta leikkimään happohommilla, jos menee tollaseen kuntoon. Pitäsköhän sen reitin nimeksi muuttaa Bättre folk...ehkä joku 7C... ;) No...kyllähän sitä kaikille joskus heikko hetki tulee, mutta että Jukallekin!?

Ei kommentteja: