tiistai 7. heinäkuuta 2009

Vaasassa Jukan ja Isossakyrössä kesäilevän Erkkilän Villen kanssa. Lisäksi törmättiin kolmeen pääkaupunkimme uljaaseen edustajaan ja kuulemma lisää niitä oli tulossa. Niin ja ok, tulihan se Pontuskin paikalle, mikä oli kuitenkin loppujen lopuksi ihan mukava asia.

Ensin oleiltiin Lorienilla hieman työstelemässä tuon huikean upean kiven nimikkoreittiä 7A, mutta se perhanan saideri-backstep-ristiin-yli-ali-ympäri-hei -muuvi ei oikein vielä menny vaikka jo hieman sain ideasta kiinni. Hyvinkin semmonen ei mulle sopiva reitti, joten treeniä vaan.

Viereinen Off season 7A meni tokalla vanhasta muistista niin helposti, että ihan nauratti...hahhah. Ihan kiva nykykunnon osoitus kuitenkin kai. Aikanaan sitä tuli työstettyä epätoivon vimmalla ainakin kahtena ellei kolmena Herran päivänä.

Sen verran eilen ripotteli vettä, ettei toppaukset oikein onnailleet lämppiä lukuunottamatta keltään. Koji tosin väänsi sormiaan Lorienin toppiin hyvinkin kiivaasti lorottavaan vastavirtaan ihan kunnon asenteella. Ens kerralla sitten.

Jukallakin oli ko. reitin repeat ihan hilkulla, mutta tuo huikean kestävyyden omaava sankarimme hyytyi juuri kalkkiviivoilla eli aiheutti lähinnä ihmetystä kanssaihmisissä..."miten tuolta voi enää tippua???". No... ei ollut ensimmäinen kerta :) Oli sateessa toki hyvääkin. Eipä ollut sitten niitä hyttysiäkään niin paljoa kuin alussa.

Pilates 7B, Sundom

Kävimme vielä Pontuksen kanssa kurkkaamassa tuon pinkkibokserisen rantaruåttalaasen löytämän uuden alueen (juu kummatkin on ihan normaalia kamaa Vaasassa, sekä pinkit bokserit että uudet kivet...) ihan Sundomin naapurista. Herra ite kepitti uuden hienon, kummallisen ja herkän toppauksen omaavan reitin ihan vaan malliksi ja Jukka-poika selätti mokoman Pilatuksen 7B kohtuullisen yrkkäilyn päätteeksi poistaen näin epäilyt olemattomasta kestävyydestään. Tosin herra puuskutteli puolisen tuntia reitin toppauksen jälkeenkin siihen malliin, että joskus vois lenkilläkin käydä. No...ite sain tehtyä pari ekaa muuvia... :)

Ei kommentteja: