maanantai 6. heinäkuuta 2009

Virroilla en juuri ole saanut kiivettyä, mutta onhan siellä upea feissi ihan appivanhempien mökin lähellä ja nyt sattui olemaan mokoma kuivana. Landing on hyvä luonnon suoman suopädin ansiosta, mutta ei tuo not-so-deep-swampy-swamp-climbing niin kiinnosta, ellei sitten olis koko kenkävarasto mukana.

Suo ja kosteikko alla ei kuitenkaan lannistanut sankariamme, vaan ympäristössä olevia kaatuneita puita ja isoja kiviä tuli raahattua reitin alle melkonen pino. Melkein siihen uuden lattian siis tein. Reittien putsailuineen ihan hyvä kolmen tunnin lämppä... :)

Kivi sai parissa päivässä kolme uutta reittiä, joista vaikenta oli tullut työstettyä ennenkin: The Swamp Thing 7A+. Tämän ilmeiset seuraajat tietenkin The son of... 6B ja The return of... 6C. Odottamaan jää vielä 2-3 reittiä vaikeudeltaan ehkä 7A-7B. Lisäksi sitten vielä istumalähdöt noihin ja ne tulee kyllä olemaan aika tiukkoja. Nimien keksiminen onkin sitten oma projektinsa. No...onhan niitä Rocky-elokuviakin tehty useita...

Kokonaisuutena oikein hieno paikka. Käsien lähtöotteet löytyy joka reitille ja variaatiolle, vaan ei juurikaan jaloille. Sitten siitä selvittyä ei oikein käsille löydy kummoista ja kaikki otteet tuntuu olevan lätkitty ihan vääriin suuntiin. Noin 4 metrissä alkaa lopulta löytyä isompaa tai pienempää sloupperia. Toppaus hieman jännähköä, kun siellä päällä sitten taas ei juuri mitään ole... Kuviakin tulee joskus.

Ei kommentteja: