maanantai 17. elokuuta 2009

Torstaina Smack my pizza Korpjärvellä. Hieno herkkä släbi! 7a siitä tuli, vaikka oletin sen olevan pirusti vaikeempi. Niin järjetön ero on +25 ja +15 asteella... Eli helteellä voi laitella pari plussaa lisää :-) En kyllä enää koskaan ala työsteleen släbejä helteellä. EN!

Perjantaina treffit Lassen kanssa ja eka Louhoksella iltakeikalla, kun Mustavuorella päin satoi. Ei kummempaa kerrottavaa, vaikka muistelin Matchboxia 7b+ ja kokeilin Midnight dynamoa 7b. Myöhään tultiin paikalle ja säästelin ainakin hieman nahkoja huomiselle, joten ei haluttanut enempiä työstelyjä tehdä. Mutta kiva paikkahan se on.

Lauantaina Mustavuori ja yläköysisessio. Kylmiltään Tri Gaussin käyrään yliksellä ja hämmästytin täysin itseni kiipeemällä hyvinkin rennosti siihen lepokahvaan ennen verttiosaa. Aika hassua. Viime vuonnahan kyseinen pätkä tuntui tosi raskaalta ja sormeikkaalta. Sitten lisäksi katoin sen yläosan muuvit kuntoon, kun se ainakin itelle on hyvin tarkalla sekvenssillä tehtävä. En ottanut liidejä, kun en ole kunnossa, vielä. Seuraavalla kerralla lähden köyden terävään päähän anyway.

Lasse kiipesi yliksellä helposti Komiat pärjää aina 7c trad ja huitaisi sivumennen yläköysi-flashin Gaussiin! Voi harmi! No itepä läks... Ens kerralla Kuninkaalan kreivikin kuulemma ne liidaa. En epäile pätkääkään. Paikalla oli myös yli kymmenen henkeä Helsingistä, joten melkoinen ruuhka sattui kohdalle :-)

Lauantai-iltana sunnattiin vielä Olhavalle ja tuloksena ilta-auringossa Josse 6+ kakkostellen. Lasse otti vielä lisäksi yläköydellä kokeen Los Capitanosiin 7+ sovitellen kamat sisään-ulos matkan varrella, joten hyvin jämäkkä suoritus. Olisi liidannut sunnuntai-aamuna, mutta alkoi sataa!

Ei kommentteja: