tiistai 4. elokuuta 2009

Jatkoimme Tommin kanssa hyvää imatralaista alppityylistä touhua ja kävimme eilen Kerimäen Simasinvuorella. Saavuimme siis paikalle about klo 17 :-)

Ensimmäisenä näinkin vaalean urhon (Heikki P.) lämppäämässä Mutta kuka murhasi Harryn? 6b+ -reitillä ja tyttöystävä varmisti. Tai niin ainakin takaapäin oletin. Pöyristykseni oli kohtuullista hieman suurempi, kun ko. tuuheatukkainen tyttö kääntyi ympäri ja osoittautuikin Hinkkasen veljeksistä wanhemmaksi. Nimensä nykyään Reinholdiksi muuttanut Mika oli kasvattanut järjettömän muhkean parran, jolle jopa puoliapinaa (vain karvoitukseltaan) muistuttava appiukkonikin olisi melkein kateellinen. Aulikselle nyt tosin tollanen parta kasvais kai parissa viikossa!

Alkuun lämppäsin minäkin Harryllä harrastaen ns. power chippingiä. Se vasurin iso fleikkikahva on nyt sitten päreinä pitkin maata, joten alun pre-klippaus voi tuottaa pygmeille hankaluuksia. En pyytele anteeksi.

Reinhold Hinkkanen vääntelehti nemesiksensä 8b-9a kanssa pariin otteeseen, Heikki ja Tommi työstivät Potemkinilla 7a ja minä ja Rami Vareksella. Ramikin lienee vaihtamassa nimeään Adamiksi, Daveksi tai vähintään nyljetyksi oravaksi. Sen verran rumasti miehen selkä risteili verisuonia ja taivas kuulsi läpi, kun herra lähetti tyylikkääseen tyyliinsä mokoman tyylikkään reitin. Greidiksi taitaa muodostua 7c+.

Pari muutakin paikallista reittiä kaivannee hieman tarkistusta. Tai miltä tuntuisi n. 7B boulderi ja perään pumppaava n. 15m:n 6c/+/tms? Mun mielestä ainakin waaaayy hankalampi kuin nykyinen greidi 7a+/7b (King Creole), vaikka pirun hankala tollanen on kyl greidata. Taisi se Mikkelin härkäkin viime vuonna kiroilla antavansa Mikalle turpaan kunhan pääsee alas, kun ei se kruksi oikein auennut :-) Mä tuun mukaan hivuttaan.

Itellä Vares on vielä pitkälle projektointiasteella, mutta se hankalin paikka eli eka bulge sai toisenkin a.k.a gaston-betan ja uskosin, että sitä tuun käyttään jatkossakin. Sen verran pitkä kuitenkin oon, että tuntuu aika hankalalta saada sitä oikeeta jalkaa ylös ja kylkee kallioon. Ehkä siis joku modified beta vielä varsinkin jalkojen osalta. Ihan lopussa pitää myöskin hieman katella, miten sen meen, mutta se ei niin hankala tule olemaan. Hieman outo kyllä ja ehkä pikkusen scary.

Ei kommentteja: