maanantai 3. elokuuta 2009

Hyvä ajoitus on olennainen osa kiipeilysuoritusten onnistumista. Ei vaan piruvie pysy ne sormet kiinni, jos on märkää. Paitsi S. Haapakoskella..."Mä oon oikeestaan aika hyvä kiipeen märillä otteilla..." No jätetään mutantit ihan itekseen. Eli koko maanantain satoi hyvin kiivaasti alkaen kello 16.

Kävin sitten kuitenkin aiemmin päivällä mokoma sateen aavistus niskassa lähikivillä (200m) ja siellä sain viimein tehtyä aika pitkään hautuneen projektin, mikä yhdistää kolme boulderia homman mennessä tälleen:
- Senkin Härkä! 6B, minkä jälkeen saa hyvän levon isossa kahvassa, sitten
- Vasikka oikealta vasemmalle 6C, minkä puristettuaan ei saa käytännössä lepoa lainkaan kahvoista huolimatta... eli samantien perään
- Luckymies 7A.

Pari lämppää Luckymiehessä ja Vasikan kruksin muisteloissa ja sitten vaan putkea punaiseksi! Eka yritys karahti... Vasikan kruksiin. Voimaisa piiitkä ja kummallinen gastonista lähtevä könkimä toi ukon ulos. Toinen yritys karahti Luckymiehen kruksiin, eli mulle se heitto sinne vasemmalle saideriin. Kolmas yritys sitten olikin jo hyvä. Painoi kyllä pirusti, eikä olis pysynyt, jos ois tullut virheitä. Onneks kaikki muuvit meni tarkasti ja kun pääsen Luckymiehen kruksin ohi, tiedän, etten vaan voi enää tippua. Tällä oletuksella ainakin menen :) Jippy!

No... tilannehan on nyt kuitenkin sillai, että kyseiseen kiveen VOIS saada ihan koko kierroksen aikaan ja tää edellämainittu pätkä ois se loppupuolikas. Noin vain arviona heitellen se kierros vois koostua seuraavista pätkistä ja niiden välisistä pausseista, jos niitä edes on:
6A, lopussa hyvä lepo
7A, lopussa heikko lepo
7A, lopussa ei lepoa
7A+, lopussa heikko lepo
6B, lopussa erinomanen lepo
6C, lopussa heikko lepo
7A ylös

Eli kyseessä ois kohtuullisen tiukka rypistys ja muuveja tulis varmaan sinne sadan pintaan, en oo sen tarkemmin tota vielä tosissani suunnitellut, en todellakaan. Greidiähän tollaselle monsterille on aika vaikee ees aatella, mutta uskosin, että alkaa kasilla :-)) Nojoo... Voishan tota alkaa yritellä jossain vaiheessa...

Ei kommentteja: