sunnuntai 23. elokuuta 2009

Käytiin Jounin ja Juhan kanssa Haukkavuorella. Pojat lämppäsivät alkuun reitillä Illan viimeinen, 6b. Jounilla onsight kaatui alun herkkään, hieman sokeaan ja dynaamiseen touhuun, mutta tokalla meni hyvin. Olis pitänyt varmaan luvata oluet motivaatioksi... Koska mukana oli vaan pokkari, vääristää kuva kallion mittasuhteita hyvin runsaasti. Jouni on tossa n. 10 metrissä ja herran takana yläpuolella näkyvä upea feissi loppuu n. 30 metriin ja siellä sujuttelee mahdollisesti Suomen upein 6b, Belladonna.


Itellä oli tarkoitus alkaa hieman kattelemaan taas reittiä Veri vetää itään, greidiltään morfo 8a. Tyylinä köyttä itse ylös vieden, eli johtotason hommiin siis. Tavoitteena oli lähinnä tehdä muuveja nätimmin ja ehkä hieman yrittää muistella liidipäätä. Kyllä se siitä, en ihan solid ollut, juuei. Yläosan kruksimuuvi meni kummallakin kertaa nätisti ja tarkasti.


Juha otti uusintaa viime keikan Flashbackistä (7a) ja selätti mokoman hienouden toisellaan. On se kyllä kaunis reitti tuokin, vaikka alhaalta näyttää hieman one move wonderilta.


Mitään erityisiä paineita ei liidinkään suhteen itellä ole, vaikka kivaahan toi ois saada tehtyä tänä vuonna. Eniten suorituksen onnistuminen on nyt kiinni keskittymisestä oikeisiin asioihin, eli kiipeemiseen, ei putoiluun. Liikaa taukoa liidaamisessa ihan selkeesti. Toiseksi sitten fitness-taso korkeemmalle, mutta se nousee kyllä. Ei tässä oo pidempää settiä kesällä juuri tullut tehtyä, joten ei ihme, ettei kauaa jaksa.

Ei kommentteja: