lauantai 13. syyskuuta 2008

Eilen ensimmäistä kertaa Mustavuoren kalliolla. Hieno paikka todella ja viimeinkin pääsi paikanpäälle. Suomen hurjin hänkki ja projekteja vieri vieressä. Kiivettyjä linjojakin jo useita. Itellä oli ajatuksena alotella joku projekti ja tavoitteena saada kaikki muuvit tehtyä. Koko viikko alla kiipeilyä, joten sormien nahkat tuntuivat olevan se suurin este. Tai pää.

Tommi ja Jouni lämppäilivät Wot Gorilla?:lla (6c). Tommi meni ekalla ja Jounikin sai sen tehtyä kolmennalla. Good effort. Tommilta jäi viereinen 7a/+ hilkkua vaille, joten eiköhän tuo jättikokoinen uljas kikkarapää saavu paikalle vielä uudelleen. Omaksi projektiksi valitsin Antin ensinouseman Tri Gaussin käyrän (7c) ja päätin lämmitellä sillä. Fiksu mies.


No ensimmäinen ylänaruttelu meni roikkuessa ja katellessa muuveja, joista jäi tekemättä 3-4. Toinen yritys olikin sitten jo paljon parempi ja sain ratkottua myös oman kruksini eli päällekkäisistä listoista pikku-underiin. Myös muut muuvit aukesivat yllättävän mukavasti, mutta ei vielä ollut mitään jakoja edes ajatella liidiä. No annetaan herkun hieman kypsyä ja katotaan mitä seuraava vierailu tuo tullessaan. (Kuvassa näkyvä yläköysi Autio-Suihkosella).

Rami ja Antti saivat kiivettyä Autio-Suihkosen (7c+/8a) ja siitä pojille komiat alpot. Paavo perhana meni rikkomaan olkapäänsä ko. reitin kruksissa, joten pikaista paranemista sinne suuntaan.

1 kommentti:

BaGsiE kirjoitti...

No mutta perhonen sentään. Mun täytyy tulla joku kerta sun kanssa köysittelemään sinne niin saat vihkiä mut tuon naruhippasen salohin oikeen kunnon reitillä.