sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Aamuflunssaa ja ripaus lämpöä... Mutta matka vei klo 13 Haukkavuorella Ramin kanssa, kun reppanalle oli tehty ohareita (ei oikeasti) Mustavuorelle ja se ehdotti Simpeleen reissua tarkoituksena laitella ankkuri uuteen projektiin. Mun piti ottaa iisisti, kun sormessa oli reikää vielä, eikä pikkusia krimppejä esimerkiksi voisi tiukasti otella, jos hellemminkään.

No, kävi sitten kuitenkin niin, että Ramin jälkeen kokeilin Aution Tatun uutta "Veri vetää itään" (8a) -reittiä. Tuloksena tosi hienolta reitiltä oli parilla yläköysittelyllä kaikki muuvit tehdyiksi. Joissain kohdissa pitää vielä funtsia paras sekvenssi mm. jaloille, mutta aikalailla paras tapa tuli nyt löydettyä. Ikävin oli oikeastaan kruksin saideri, mikä oli erittäin terävä mun tavalla otettuna ja ei sormi tykänny ollenkaan.

Ensi vuonna viimeistään pitää pureutua hommaan alaköydellä. Rami ei jostain syystä liidailua edes yrittänyt, mikä osoittautui virheeksi. Sen verran rennosti reitti taittui kolmannella yläköysittelyllä. Lisäksi siis Tatun reitin vasemmalle puolelle ankkuri projektia varten.

Ei kommentteja: