lauantai 6. maaliskuuta 2010



Ulkokautta odotellessa...

Hiihtoloma sujahti mukavasti. Matkusteltiin Seinäjoelle sukuloimaan koko porukka. Kivaa! Oli kivaa nähdä taas vanhempia ja muuta sukua. Kyllähän se tärkeetä mulle on!

Vaasassakin tuli käytyä sunnuntaina, tiistaina ja keskiviikkona. Hyvällä motivaatiolla vieläpä ja vanhoja ja uusia tuttuja tapaillessa. Jopa hienoista kehitystä oli havaittavissa, mikä ei sekään nyt ihan pahalta tuntunut. Lisäksi tuntui, että sormet oli jopa kummallisen hyvän tuntuset keskiviikkona, vaikka edellispäivänä oli tehty 4 tunnin kiikku-urakka. Hyvä loppuverra ainakin tuli keskiviikkona tehtyä. Sitä ei voi väheksyä. Torstaina sitten innostuin vielä Jukan luolalle tekeen ns. punkkupohjat eli reilu pari tuntia vääntöä ja sen jälkeen punaviiniä, Jukka ja Progression-leffa. Ihan laadukas se oli tollanenkin ilta. Veera kutsui Jussin kylään sit myöhemmin. Tapahtuu.

Tän lauantain oon leikkinyt kirjailijaa ja lähes koko päivän istunu tän kirotun masiinan ääressä siirtelemässä kirjaimia paikasta toiseen ja lisäämässä uusia. Kiipeilyn harjoittelu -kirja on siis taas ollut projektin nimi ja suht hyvin oon saanut asiaa koneelle. Oiskohan 20 sivua tullut asiaa peruskestävyydestä ja perusvoimasta toistaiseksi. Jäljellä vielä tietenkin vaikka mitä, mutta luonnoksia on aikalailla, joten ei nyt pulassa olla. Ens viikonloppuna ois kokous taas asian tiimoilta isolla kirkolla. Uskosin, että tää tulee eteneen suhteellisen hyvin.

Huomenna vintille vääntään yhdistettyä projekti- ja volyymitreeniä. Siellä jo reitit T, O ja P odottelee kiivaasti :)

Ei kommentteja: