lauantai 20. maaliskuuta 2010

Olipas jännää katella netistä SM-bouldereita! Kun pätkivä streami toi oman herkkyytensä katsojan hikoileviin sormiin, oltiin jo tuolin reunalla! Noh, tuloksena tietenkin näin valmentajaa kovasti miellyttää Roosan komee suomenmestaruus hyvin vakuuttavalla tavalla, vaikka tiukasti noin pisteitä ajatellen. Karsinnoissa oli jo kuitenkin sellanen meno ja fiilis, että tiesin, että nyt paukkuu. 3 flashiä ja 2 reittiä toisella kertoo paljon. Roosan hyvästä asenteesta kertoo paljon se, että olis halunnu jäädä yrittään kunnolla ne finaalin pari toppaamatonta reittiä. Toinen niistä oli miesten karsintareitti ja erittäin tiukka tekninen rypistys. Kokonaisuutena kuitenkin erinomaset kisat! (Kuvat Konalasta viime viikolta). Teemabiisi:
http://www.youtube.com/watch?v=4OUXqVtVm2g&feature=related
:-)

Tän alkuvuoden kolmen kuukauden rypistys Roosan kanssa kulminoituu toistaseksi ton SM-välitavoitteen jälkeen Sveitsin reissuun. Katotaan miten siellä sujuu ja sitten onkin mielenkiintonen kausi Suomessa tarjolla. Treenit on sujuneet hyvin ja vaikka tossa oli semmonen lumityökausi hulluinen 11-tuntisine työpäivineen, ei ne pahemmin vaikuttaneet. Uskosin, että kisoissa ois hieman jämäkämmin tosin sujunut, jos oltas saatu maksimikausi kunnolla tehtyä. No, hyvä näin. Erittäin hyvä! Teemabiisi:
http://www.youtube.com/watch?v=_OhgOS4sS2g
:-)

Ja kun nyt rupesin lisäilemään noita hienoja youtube- pätkiä musiikin saralta, laitetaan tähän loppuun jotain järisyttävän komeeta!
http://www.youtube.com/watch?v=RJfiYdQcQtc

Ei kommentteja: