tiistai 18. lokakuuta 2011

Sunnuntaipäivän nautintoja Jyväskylän 28.7:lla.

Sovittiin Jukan kanssa treffit Jyväskylän klassiselle 28.7:lle, missä on niin hienoo kivenlaatua, että huh! Mukaan iloiseen seuraamme liittyi myös Laatikaisen Anssi, Annusen Jarmo ja hänen, oi, mielitiettynsä, Jut... Henna. Ei tainnut neiti ihan kauheita traumoja saada. Anteeksi!

Meikäläinen lähenemässä Harmonia assiksen (7A+) toppia. Katsokaas nyt hyvin tarkasti tota mun vasenta kättä. Vielä tarkemmin.... Juu kyllä siinä on hyvin erinomainen osoitus myönteisestä ajattelusta (tai hudista). Siinä EI ole minkäänlaista otetta, tiedoksi niille, jotka kuvitteli siinä jotain näkevänsä. Ei niin mitään ja pinta tolta kohtaa on lähes vertikaalia. Mutta niin vaan meikä vääntää krimppiä ei-niin-yhtään-mistään! Miksi, on sitten ihan eri kysymys. Reilu 10 sentin päässä olis ihan ollu se toppikin, mutta lyhyeksi jäi. Eli loppujen lopuksi kyse on Laatikaisen millintarkasta ajoituksesta kameran kanssa :)

Kyllähän se multakin lopulta meni, mutta hieman liikaa kummallisia yrityksiä tuli tehtyä. Hankalaa oli kyl saada toi viimenen muuvi joten kuten luonnolliseksi. Niin oli kyllä Jarmollakin, mutta laitetaas Anssin laukaus nätistä toppiin hutasusta kuitenkin:
 
Ylläoleva kuva on Orudikselta, 6C. Onhan huikeen upee reitti, varsinkin normilähdöllä. Sittis 7A+ on hankala ja väkisin väännetty. Tollasta vois kiivetä äärimmäisen mieluusti vaikka 40 metriä! Upeita otteita ja hienoo kiipeilyä. Greidissään menee kyllä mun suosikkilistalle Suomessa. Foto Anssi.

Tässäpäs alla yks vallan erinomainen poikkari Unelma-kiveltä, Vanha liitto 7A. Joku voi ihmetellä mun käsivarsissa olevia villajuttuja, mutta mäpäs hieman säästelen nyt ja teen niistä ihan oman jutun. Ne on sen arvoset! :) Huomatkaapas muuten Hennan ihaileva katse :-)) Foto Jukka.
Laitetaas tähän alle vielä yks kuva Jukasta superklassikko Unelmalla, 7C. Seinäjoen lahja kiipeilevälle maailmalle sai meidän porukan high pointin tekemällä matchin tohon sloupille, mutta siihen se toistaseks jäi. Tai no ei toi oo ees slouppi. Siinä ei oo yhtään mitään ja sitten siitä pitäs vielä kiskoo polvi suuhun ja koipi mankkamerkille, et pääsis liikkumaan ylöspäin. Foto minä.

7 kommenttia:

BaGsiE kirjoitti...

Pitäisikö ottaa keväällä kollektiivinen unelmointi-sessio?

Anonyymi kirjoitti...

Deal! Mä voin unelmoida samassa paikassa, ku viimeksi, eli siinä sopivasti sivussa pädillä :) Kiipeen sit vaikka jotain oikeita reittejä Unelman sijaan ;)
-Jolli-

Anonyymi kirjoitti...

Passaa mulle kans hyvin. Kuhan julma ei varmaan vielä keväällä kiikku kunnossa mutta ei anneta sen haitata.

-Jukka

Anonyymi kirjoitti...

Passaa mulle kans hyvin. Kuhan julma ei varmaan vielä keväällä kiikku kunnossa mutta ei anneta sen haitata.

-Jukka

Anonyymi kirjoitti...

Julma on kunnossa, kun meette tarpeeks aikasin, että lammikko on jäässä!

Anonyymi kirjoitti...

LOISTAVA IDEA! Pitääs varmaan lähtee se sillon istuen kyl :-))
-Jolli-

Sami kirjoitti...

Millon tulee se paljon puhuttu artikkeli koskien kuvissa näkyviä villaisia käsivarsilämmittimiä?