sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Perjantai-aamuna Kerimäelle Jounin, Teemun ja Tommin kanssa. Jou ja Tom sai Potemkinin (7a) kasaan ja Tee taisteli Mutta kuka murhasi Harryn (6b+) kanssa. Lienee pihakivityöt hieman painaneet, kun ei sikaria. Ite roikuin Vareksessa (7c+) ja verrattuna viime vuoteen, jolloin en saanu alaosan kruksia tehtyä ollenkaan, meni kyllä vallan hyvin. Pari kertaa meni ok ja sain semmoseen kuosiin kyseisen todella hienon reitin, että pitänee laitella liidiyrityksiä peliin.

Kotasen Ennin 6v-synttäreiden vahvistamina ajeltiin 4½ h Virroille mökille ja siitä alkaakin parin viikon länsiloma. Törmän Jukka tuli käymään lauantaina tyyppaamaan mun mökkiboulderia, ja onnistuttiin saamaan parin tunnin kuiva ja tuulinen keli hyville lähetyksille. Kyseisessä feississä on oikeestaan 4 hyvin selkeetä linjaa, jotka Jukka saikin topattua: 6A+, 6C, 6C+ ja 7A+. Kolmeen viimeksimainittuun saa sittikset jotka lisää ainakin plussan greidiä. Lisäksi tuonne saa pari hienoa variaatiota, jotka nekin on siellä seiskan päällä. Ihan hyvä lähipaikka siis!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tommonen kivi pitää olla joka mökillä mun mielestä!

-Anssi

Jolli kirjoitti...

Joo se on semmonen oletusasetus.

Mä oon haaveillu vaatimattomasti semmosesta kangasmetsästä mökin vieressä, jossa ois 30 5-metristä kivee, à 10 laatureittiä. Sit siellä lähempänä uimarantaa ois semmonen 40m korkee negakallio, jolla ois leveyttä 100m...

:-))