sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Ah huisaa! Kesäloman eka päivä. Enää 10 viikkoa jäljellä... Kuvassa suomalainen huippukiipeilijä. Tunnistajalle kalja. Mulle ainakin.

Hyypiänvuorella kiipeilemässä Juha H:n ja Jukka H:n kanssa. Pertti Plytkyri 6c meni ylös-alas hyvällä tasapainolla ja rennosti. Juhakin sai sen liidattua tokalla. Kaiken huipuksi kanttiprojektin helpompi lopetus taipui toisella yrityksellä johtuen pelkästään kruksimuuvin pelottavuudesta ja siitä, että köysi menee hieman ikävästi kantin ympäri ja tulihan siihen rispaakin pikkuisen. Alkua nyt on jo tullut tehtyä muutaman kerran liittyen siihen projektiin... Pitää hieman chippailla sitä kulmaa siis, ettei tee köydelle pahaa. Greidi asettunee sinne 7a+ paikkeille. Ehkä englantilaisittain seminormal 7a+ or harderthanusual 7a :) Nimeksi mokomalle tulee varmaankin Paranoid. Juu, en soita. Kuvan takia pitänee se toistaa joskus. Tää toinen kuva ei liity millään tavalla mihinkään, paitsi, että kiipeilijä on sama kuin tämän kirjoittaja. Reitti tuossa on Kuningasvesi 7a, Haukkavuorella.
Keventelyä siis tällä hetkellä treenien suhteen. Huomenna ehkä meen kiipeemään vielä tai sitten käväsen tiistaina tai keskiviikkona Jyväskylässä pikkusen harrastamassa kiven halimista matkalla Seinäjoelle. Vien Jussin mummoloihin siksi aikaa, kun olen itse Kalymnoksella Haakanan Ramin kanssa. Parin viikon reissu, toivottavasti saa kiivettyä paljon paljon paljon! Toivotaan kylymää keliä Reikkahan :) Kalo Hristujenna ke eftigismenos Neos Odos! HAH! Eiköhän se kielihin taas palaudu mieleen, kun pääsee pälättään! Perjantai-iltana lento ka sitten lauantaina eka kiipeilypäivä.

2 kommenttia:

Hermanni kirjoitti...

Terve
kerkiäkkös täälä pohojanmaalla kaahimaan ennen reissua?

Iso Jii

Jolli kirjoitti...

morjens isoo! emmä oikeen kerkiä, ku pitää yrittää levätäkki sekunti tahi kaks ennen reissua, ettei ihan tukkohon verä heti alakuhun. jussina tuun takaasin ja silloon tuun kyl riesaksi asti mukaan kaahimaan!