maanantai 27. kesäkuuta 2011

Selvästi hyvä päivä...tai jopa ihan pari viimestä viikkoa Seinäjoella sukuloimassa. Sitä kautta tietenkin myös boulderointia Vaasassa, Kurikassa ja Virroilla. Aika mukavasti sujuilee tai sitten vaan tuntuu siltä. En oo mm. koskaan aatellut tosissani työstellä niinkin vaikeita bouldereita kuin 7C+, mutta hassua hassua, nytpäs tuli niinkin tehtyä ja useempaan kertaan ja ihan kahdella eri reitillä. Lisäksi innostuin yhdestä komiasta 7Ceestä ja 7B+:sta. Ei ne nyt ihan menoillaan ole vielä, mutta kyllä niihin tässä palataan vielä uudelleen :)

Kurikassa kyllä kannattaa jokaisen varsinkin kutosia kiipeevän jantterin ja leidin mennä käväsemään. Sen verran mukavia ja hienoja pätkiä ja pitkiä sieltä löytyy. Tässäpä kuvassa wanheneva bloggaaja osoittaa heikentynyttä notkeuttaan reitillä Talonpoikien kapina 7A+. Ei taittunut vielä, mutta hieman jo löytyi betaa itelle. Aika tuju on toi kyseinen jalannosto ja siitä seuraava hankala ponkaisu/nousu toppiin.

Ensinnäkin toi jalka tulee todella lähelle kättä ja oon pirun kasassa siinä. Toi oikeen käden saideri on paljon paskempi kuin miltä se näyttää. Toiseksi, hassuhassu, toi jalitsu on vielä parempi kuin miltä se näyttää, eli reilu kahva. En yleensä valittele liian hyvistä jalitsuista, mutta tossa ongelma tuppaa olemaan se pieni pelko takapuolessa, että josko toi käsi lipee, voipi toi jalka jäädä hiukan liian pitkäksi aikaa kiinni ja tuloksena ilmenee komia droppi selälleen mäntyyn ja kivikkoon.

Lupasin kuitenkin Jukalle palata asiaan tuonkin reitin suhteen. Lisäksi ihan vieressä oottelis "yks viimesistä suurista linjoista" nousijaansa. Hieno ja korkee se on ja juu juu, vaikee myös... Tällä hetkellä sulostutan siis taasen Imatran aakeita laakeita, joten katsellaan, miten täällä päässä sujuu.

4 kommenttia:

BaGsiE kirjoitti...

itsellekin oli iso ilo kun pääsi sille tasolle että pystyy tosissaan projektoimaan about 95% kaikista suomen reiteistä. Enää rajoitteena on se että herättääkö reitti kiinnostusta vai ei. :)

Onnistumiset sitten tietty erikseen.

Sam1 kirjoitti...

Joo, sananen tuosta "pakettiin menemisestä". Mie nimittäin lanseerasin tänä vuonna vastakkaisen näkemyksen tästä. Henkilökohtaisesti näen siis asian näin, että pakettiin päästään - ei jouduta.

Myös Herra M. Hinkkanen innostui tästä ja allekirjoitti oitis näkemyksen. Hän myös totesi, että "on jotenkin turvallinen olo, kun kaikki raajat on nipussa ja lihakset mahdollisimman supistuneessa tilassa". Voiman tunnehan on tällöin parhaiten läsnä, kun jaksanut vetää raajatkin koukkuun :-)

Nimim. Pienten ja heikkojen puolesta!

Jolli kirjoitti...

Heh, kukka se on perunankin kukka
:-))

Ja mies se on hävinnytkin...ja huono mies onkin!

Kyllähän toi on selkeesti hyvä ja lempeä asenne suhtautua paketointiin. Siinähän todentuu se ikuinen staattisen muuvin mysteerikin.

Liikkumaton olotila = olematon liikkumatila.

BaGsiE kirjoitti...

Laf