torstai 31. maaliskuuta 2011

Treenit kulkee...

Kerrankin näin. Viimesen viikon aikana tullut tehtyä vintillä 5 kpl erittäin produktiivia ja onnistuneita treenejä. Selkee nousujohteisuus näkyvissä. Hämmästyttävintä tässä on se, että kamat myyntiin -treenejä tuli ihan liikaa (yksi tai kaksi) viel pari viikkoa sitten. Nyt edellisvuoden projektireititkin alkaa aukeen hyvin ja parin tunnin treenin lopuksi taittuu semmosia reittejä, mitkä ei vielä muutama viikko sitten menneet ollenkaan.

Kaks tuntia itekseen tuolla on kyllä aikalailla tiiviiseen puristettua tavaraa. Jos muissa paikoissa jaksaa neljän tunninkin jälkeen vääntää ees jotain, alkaa tuolla kyl olemaan vastaava raja toi 2-2½ h. Itekseen ku kiipee tulee väkisinkin lyhyemmät paussit, VÄHEMMÄN PASKANJAUHANTAA, jyrkempi (-50 astetta) profiili... merkkaahan se aikalailla. Mut on kiva fiilis kun kulkee. Jospa ulkokausi ei ookkaan niin epätoivoa täynnä. Juu ei se oo :)

Intoo mulla on ollu tuolla yläkerrassa vääntää aika kummasti. Tykkään kiivetä sisälläkin, vaikka kovasti sitä jo oottelis että ei tarvis tuolla hangessa rämpiä liikoja, kun kiville menee. Kiipeen yleensäkin lähes ympäri vuoden sisällä suht säännöllisesti. Mulla lähtee voimat, jos keskityn liikaa projektoimaan, varsinkin bouldereita. En oo mikään neurologinen friikki siis... harmi :(

Juoksukin kulkee. En oo siihen mitenkään panostellut, mutta lepopäivien ratoksi oon juossut semmosia 7-15 kilsan peekoo-lenkkejä. Niillä ei kiipeilyyn oo merkitystä, mutta kyl miehen pitää pystyy juoksemaan. On siellä pari vauhtileikittelyykin ollu seassa, mutta pääasiassa oon yrittänyt keskittyä juoksemaan hiljaa. Joo...hassua. Mulla on suuria vaikeuksia juosta semmosta rentoo pk-tasoa. Mulle se ois siellä 130-140 välillä. Mieluummin lähempänä 130 ku 140. No hyvin usein pitkänki lenkin keskisykkeeksi tulee jotain 140-145 ja ei oikein tunnu missään. Viimeksi meni 15km tolla menolla ja loppuun vielä puoli kilsaa pariin minuuttiin tyylillä vauhdikas, vaan ei tiukka. Se tietenkin on kivaa. Ei se nyt sykkeen päälle tarkkaa ole, mutta paremmin se pohjakunto kehittys, kun malttais hieman.

2 kommenttia:

BaGsiE kirjoitti...

Olen huolestunut.

Tarkoittaako seuraava kohta että sä alat luopumaan sun kiipeilyllisestä vahvuudestasi? Viittaan seuraavaan kommenttiin tekstissäsi "VÄHEMMÄN PASKANJAUHANTAA". Onko meillä odotettavssa pari greidiä huonompaa läpää seuraavissa kohtaamisissamme(ellei peräti tasolla öhö öhö! Homo! öhöhöö!). Yks äijän vahvimpia puolia on kuitenkin ollut aina se runsas läpän määrä. :)

Jolli kirjoitti...

Ei huolta Anssi-kulta. Se on vaan itekseen niin tympeetä ja aavistuksen skitsofreenista heittää läppää ja kuvitella olevansa 3-4 eri tyyppiä. Aika normaalia monen mielestä, mutta jotain rajaa :-))

Tosin toi sun esimerkki ei ollu ollenkaan huono!!! Pyritään kuitenkin välttään slash greidejä ja muistetaan, että points are just for fun! :-D