maanantai 13. syyskuuta 2010

Sormessa pipi... innostuin hieman mukavasta kehityksestä ja oikea käden keskisormen pulleyssä pikkunen repeämän kaltainen tuote, oletan. Paranemassa kuitenkin ja antaa jopa jo openhandinä roikkua. Kunto tuntuu olevan kestävyystreenien puutteesta huolimatta kumman hyvä ja noususuuntainen. Tein viime perjantaina ns. kakkospäivänä ulkobouldereilla pienen intervallin ja kiikuttelin kolme tuttua 7A:ta putkeen mankkauspausseilla. Pieni palautus ja sama uusiks. Kummaa oli se. Ehkä... EHKÄ... jotain kivaa on tapahtunut. Joten jospa toi pipi menis ohi ja sais jatkaa Kalymnokselle valmistautumista ihan kunnolla.
Fiilistely siis alkakoon! Teemukin sai tänään hyvää kestosettiä runnoen Linnavuorella Sorasen (6b) kolme kertaa ylös. Melkein tiukin setti oli kuitenkin 4m meistä sivuun tiputettu Törmän Jukan pään (!!!) kokonen kivi! Juujuujuu! Jotku juniorit kapuili kallion päällä ja kas kummaa, mokoma mötikkä oli "lipsahtanut jotenkin alas" ... ... Kun ne viimein saatiin tosta perkeleellisestä tihutyöstä kiinni (pöllittiin niiden pyörä pantiksi) oli aika kohtuullisen tulikivenkatkuiselle puhuttelulle. Lupasin kuitenkin olla märstimättä niitä tohjoksi samantien. Sivistynyt kun olen... Pieni juttutuokio herrojen vanhempien kanssa tulee kyllä kuitenkin eteen.

No joo, ollaanpas kaikki varovaisia siis...

Kuvat on vuodelta 2008, jolloin tehtiin Ramin kanssa viimeksi reissu tuolle Välimeren helmelle, Kalymnokselle. Mun yks selkee suosikkipaikka, kun kiipeilystä puhutaan!
- Upeita reittejä vaikka kuinka paljon.
- Järjettömän easy access, parhaimmillaan 5 minuutin kävely mopolta.
- Uskomattoman edullista ja kuitenkin sopivan laatuisaa asumista. Tällä kertaa Panormitis ihan Grande Grottan alla. Hintaa tulee 10€/vrk/hlö.
- Jumalainen kreikkalainen ruoka!

Toivottavasti tällä kertaa Mr. Hakolahden kanssa ei oo kelit niin karmeet kuin viimeksi. Pahimmillaan +38C ja ei tuulta (!!!!!), mikä on aika harvinaista Kalylla. Vallan hyvin muistan yritystä pitää kokovartalojammi kahden ison tufan välissä DNA:lla, mutta kun koko ukko oli kuin oliiviöljyssä uitettu, lipsui irti! Uskomaton tunne. Niinku voissa kiipeis :)
Ja ettei tuu kovin pahoja vammoja... Ramilla on varmaan pysyvät traumat ton johdosta. Noo, mulla ei. Anytime uusiks reissulle, muttei ihan tollasilla kosketuksilla. Joskus muuten tulee ihmisten luonteenpiirteitä "luokiteltua" sen suhteen, oiskos heistä hyvää seuraa kiipeilyreissulle. Rami sijoittuu tollasen kategorioinnin kärkeen aikalailla. Onhan se hyvä niinkin vanhaa ukkoa ees jotenkin kehua. Vaikka onkin diplomi-insinööri... :)
Mieluummin siis vaikka oman astraalihahmon kanssa reiteistä keskutelua, ellei muuta.
"I just wanna be part of the landscape"
or at least
" be one with the stone, DUDE"
or maybe
"I just wanna find the true essence of climbing"
OR
"I like to feel my body"
:-))
...yeah right...jenkit saa kaiken tavallisenkin nousemaan ihmeellisiin sfääreihin...zzzz....

Palataan vaan ei palella!

1 kommentti:

Teemu kirjoitti...

Juupas juu! Kyllä siellä kalymnoksella tarkenee varmasti, mutta toivottavasti pysyy alle 3-kympin lämpötila.

Pitäisi muuten tilata sitä bealin nestemankkaa, oliko tilausta tulossa esim. banaanisormesta tai vastaavista interveppikaupoista?