tiistai 20. heinäkuuta 2010



 
 Kivimies 7B Sundomissa. Ei kyllä tunnu lainkaan "mun reitiltä". Jo se seisomalähtö on oudoimmalta tuntuvin mitä oon hetkeen yritellyt. No mut kivan kuvan se Jukka nappas :)
Bylletpryyf 7B+, Kurikka. Tarkastellaanpas näitä kahta kuvaa hieman. Yllä reitin ensimmäinen ja vaikein muuvi. Ja nyt tarkasti fokus Jukan ilmeeseen: "Ei paina missään". That´s how the REAL men do it. Jukka onkin Suomen kiipeilyn Clark Kent! Ja sitten Anssi... voi Anssi Anssi Anssi... Mitä tarkoittaa tuo raadollisen uhmakas irvistely ja suorastaan väkivaltaisen raivoisa suhtautuminen ystäväämme kiveen. Eihän tuolla tavalla voi asiaa lähestyä. No onneksi sitten sait hieman lempeyttä kehiin ja homma alkoi luistaa. Lempee kato hei... Niin, kivaa ja rentoo ja chillii ja koolia ja sillai hei mään :)



Korkeajännitys, photo Jukka. Naurettavan helpolta näyttää tääkin reitti, kun sitä kattelee kuvista, varsinkin kauempaa otetuista. Mutta hassua oli se, ettei ehtinyt aukeemaan vielä. Nyt tosin pääsin jo hyvin lähelle sikaria. Oiskohan 20cm topista. Melekeen jo sytkäriä joku taskustaan kaivoi :)

5 kommenttia:

muta kirjoitti...

Mistä noi nimet tulee ? Entä mikä on sikari ? Kyselee ravimies..

Jolli kirjoitti...

heh, nimen ja vaikeusasteen antaa ensinousija. konsensus vahvistaa tai muuttaa vaikeusastetta (greidiä) sit ajan kuluessa, jos on tarpeen.

nimi on ja pysyy ja on yleensä a) ylidramaattinen, b) typerä tai c) lapsellinen. hyvä laji siis.

sikari tulee sanonnasta close but no cigar. eli jos reitti menee, saapi sikarinkin.

sä alat oleen niin ruikunlaihassa kunnossa, et susta vois tulla asiallinen kiipeilijä

:-)

muta kirjoitti...

OK. Alan päästä jyvälle... Siis lukemaan tätä.

Kiipeilijää ei näillä narukäsivarsilla musta tuu ihan tässä elämässä vielä. Ehkä sit seuraavassa.

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan että lempeys on karissut kun on ottanut liikaa pataan liian lyhyessä ajassa. Kelillä tietty on osuutensa ollut asiaan. Mutta nyt pitää vaan odottaa kelejä ja sitten olla taas lempeä.

-a-

Petter (trjäreborg) kirjoitti...

tossa alakuvassa jollin leuka on kuin klassinen sarjkuvien roisto! Et kai vain vie muiden rojekteja ;)