maanantai 18. tammikuuta 2010

Jatketaan hieman vanhalla kuvamateriaalilla ihan vaan siitä syystä, ettei näin talvella ole juuri tullut kuvattua, eikä noita sisäkiipeilysessioita oikein jaksa dokumentoida.

Alla hauska (7B/+) -sekvenssi Olavi Lanun betoniveistoksella Punkaharjulla. Näyttää aivan karmeelta siinä huoltoaseman pihassa ja on todella väärässä paikassa. Lanu kun tuppaa tehdä veistoksiaan suoraan luontoon osaksi luontoa. Esim. hiekkaihmisiä veden pohjaan, sammalmuotoja metsään jne. Eli tonkin ois pitänyt olla vaikka ympäröivässä metsässä ihan vaan boulderina. Siellä se oiskin ollut aivan pirun hieno!!!

Vaikka toi näyttää kauempaa lähinnä paperimassalta ja on muutenkin aika määrittelemätön ja ei kovin toimiva TUOSSA PAIKASSA, on se hämmästyttävän lähellä luonnonkiveä, kun sitä menee hiplailemaan! Ja katso, hiplailla piti! Ja kun sattui Kesämaa-reissullakin olemaan kengät ja mankkapussi mukana, pääsi isikin hieman leikkimään :) Jussi seuraa vierestä isänsä hieman arveluttavaa touhua... On siihen kyllä jo tottunut...



Perjantaina ajelen Lasselle kyläilemään! Sari ei valitettavasti ole kotona, mutta pidetään Lassen ja Eemelin kanssa äijäiltaa. Varmaan käydään kiipeilemässä "pikkusen" ja tarkotuksena ois tavata Martin ja Käyhkön Jore vielä pikasesti ennen lauantain maajoukkueleiriä. Roosakin tulee paikalle ja on ihan hyvä katella miten neiti edistyy. Toistaseksi ollaan treenattu nyt vasta pari viikkoa ja siihen nähden ollaan aika mukavassa vauhdissa! Pasilan kisakin meni huomattavan hyvin Roosan ollessa kakkonen. Taustalla viikon verran hiihtelyä, pari kiipeilytreeniä, kuukauden tauko ja joulu.

Lauantaina on siis maajoukkueen leiri Koivukylän keivillä, mikä onkin tosi hyvä paikka. Pääpaino tulee olemaan kisa- ja ADT-säännöissä sekä tekniikassa ja onsight-harjoituksissa. Mä esittelen semmosen oman viritelmän nimeltään trigger joint system myös. Enklanninkielinen nimi toistaseksi, sillä suomalainen versio on mietinnässä, vaikkei tolla nyt vielä rekisteröintimerkkiä kainalossa olekaan :-) Pitäähän sitä nyt olla makee markkinointinimi! Liittyy liikkumisen ekonomisuuteen ja muuvianalyysiin jne joten en ole yksin ajatusteni kanssa, mutta omien pienten aivosolujen tuotoksesta kuitenkin on kyse. Varmaan siitä saatan täälläkin kertoilla enemmän.

3 kommenttia:

Skodayeti kirjoitti...

Onhan todella mahtava "kivi". Miten se on vaan tuohon paikkaan osuttu laittamaan. Jussihan katsoo siinä ihan sillä silmällä, että kohta minä menen isin edelle - voitan.

Juha kirjoitti...

heh, eiköhän se oo ruiskubetonilla väsätty. ainakin sponsoriksi oli laattaan merkitty joko betonifirma.

juu ei täs kauaa mee, ku jussi huitoo ohi.

et kai sä yetiä jo oo hankkinu?

yeti kirjoitti...

Onhan se Yeti jo meitä kuljettanutkin - hyvä olis sillä varmaan kiipeilypaikoillekin kulkea. Ei näet jää heti "mahastaan" kiinni