maanantai 24. marraskuuta 2008

Treenaaminen ensi vuotta varten sujuu kohtuudella ja taso tuntuu pikkuhiljaa nousevan. Motivaatiokin tuntuu olevan aikalailla kohdallaan ja voishan sitä treenata enemmänkin, mutta ehkä sitä on fiksu tällä kertaa... Tavoitteena kuitenkin paukutella greidejä sarjassa yli 40-vuotiaat, yli 85-kiloiset kuvataideopettajat :)

Koska kuitenkin tärkeintä...vielä tärkeämpää kuin greidit... on näyttää hyvältä, laitankin tähän muutaman mallin äärimmäisen katu-uskottavista paitamalleista, joita valmistaa oma KIPU climbing gear -niminen salamyhkäinen firma. Joku kaveri uteliaana kyselikin, mitäs hardwarea ja muuta toi firma oikein tekee, kun ei oo tullut vastaan... sanoin, että toistaseksi neljä kappaletta T-paitoja :) ... kaveri siihen: ...ei ollenkaan paha.

7 kommenttia:

Jeriko kirjoitti...

Hei!
Mistäs noita sit vois tilata?PAKKO saaha tommonen kokoa 70cm...paita tai body..Heh!

Jolli kirjoitti...

Hei vaan!
Heh...mä en ole kovin systemaattisesti miettinyt tän firman tuotteiden kaupallistamista. Ehkä pelkään riippumattomuuden menettämistä :-)) Nää on tarkkoja juttuja!

Sari who?

Jeriko kirjoitti...

Sanotaan näin et seuraan siun sivuja ,koska yritän ns."opiskella" tuota ukon harrastusta...;)Kai siinä on jotain järkeä oltava..ja äsken syntyi poika jolle meinasin tollasta paitaa..iskä olis tyytyväinen=),mutta jos ei myynnissä ole niin..=(

Jolli kirjoitti...

Kyllähän noita myynnissä on, mutta niiden toimitusajat ei oo kovin nopeita.

Aika hieno "ominaisuus" opiskella ukon harrastusta. Onhan tää aika addiktoivaa ja sivullisesta aika kummallista puuhaa, mutta voihan sillä pahempiakin olla.

Jos haluat tollasta mitä kuvassa on, sopii, mutta voitashan me funtsia jotain yksilöllistäkin.

Jeriko kirjoitti...

Pakon sanelemaa et tarttee opiskella aihetta,meinaan jos yrittää jotain saaha puheesta selvää..=)Ja tartteehan sitä tietää mitä,missä ja milloin..ja et osaa hehkuttaa mukana tietyn reitin jälkeen..=)
Toi woodoo-nukke? on sikasiisti,mut jos sellasen voi tilata,pitää kai ottaa kokoa 80cm(toimitusaika huomioonottaen)
Turinoidaan ostosta lisää kun seuraavan kerran törmätään..Terveisiä perheelle!

Jolli kirjoitti...

Nyt mää vasta tunnistin :) Toi 70-80cm hämäs pahasti heheee... Ja lisäks kun mietin Sari-nimisiä tuttuja, niitä tuli 7 aika nopeesti. Eiks ilosella 70-luvulla ollu muita nimiä??? Kai se Jukka ens vkolla täälläkin päin kiipee? Toimitusaika on 2 vkoa.

Jeriko kirjoitti...

Pitihän sitä vähän pimittää..=)
Ja oon kyl samaa mieltä,olis pikkasen voinu vanhemmat aatella ku tollasella nimellä paiskasivat..
Saattaapi ukko-kulta ens viikolla siel kiipeillä(hyvinkin todennäkösesti,jos häneltä kysyy..;))