perjantai 18. maaliskuuta 2011

Thaimaa-kuvia osa 1

Muutamia otoksia ilman sen kummempaa taiteellista sisältöä. Mukavaa matkadokumenttia ja fiilistelyä enempi. Yllä nuorten maailmanmestari ja Thaimaan miesten mestari leikittelee uuden vuoden näytösmatsissa. Aika tiukkaa menoo silti. En menis mukaan.

Rukouslyhtyjä lähettelemässä uuden vuoden, siis meidän länsimaalaisten uuden vuoden aikaan. Paikalliset tykkäs juhlia myös sitä aika hyvin. Kauheesti porukkaa joka paikassa.

 Ja sit ton hempeän ja tunnelmallisen lyhtyjutun jälkeen alko se tynämiittishöw. Ei hullumman näköstä sekään.
Nostakaa Tarzan... kalliolle. Kun oli rentoo rantalomailua ohjelmassa, sielläkin (kummasti) löyty kaahittavaa kun iso osa rannoista oli näppärästi sijoiteltuna isojen kallioiden juurelle. Fiksua!

Deep water solo -homma oli aika makeeta ja sitä pitää kyl vielä harrastaa. Tossa on alla 5m vettä, joten ihan ei sisu riittänyt toppaamaan 15m reittejä.

Kuitenkin osia tuli tehtyä ja mm. Tää nätti kattopätkä, jonka eka osa toppaa tohon kahvaan. Siitä 7m ylöspäin ois ollu varsinainen toppi.

Kyllä ne ohuet liaanit kestää tällasenki mötikän. Ihan ei nyt kuitenkaan kummasti tuu Weissmüller mieleen. Johtunee shortsien väristä...

Suomalaiset nuoret herrat sai kyllä varauksetonta huomiota hotellin henkilökunnan tytöiltä. Huomaa tyttöjen suuri koko...


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mihinkäs on jäänyt kuva, missä itse tirehtööri on noiden tyttöjen rinnalla?

-Ahonkylän ruhtinas-

Jolli kirjoitti...

Eeei...ei sellasta ookkaan... Mä vaan, tuota...kuvasin kaukaa.